fbpx
Program: Luni - Vineri / 08:00 - 18:00
Str. Agricultori nr. 87, Sector 2
[email protected] Afișează număr

Preschimbare certificat de înregistrare (atribuire EUID)

Din 7 iulie 2017, tuturor entităților înregistrate în Registrul Comerțului li se  atribuie un cod unic de identificare la nivel European.

Pentru societățile înregistrate înainte de această dată atribuirea s-a făcut automat rămânând ca, în momentul în care se înregistrează orice modificare de orice natură la Registrul Comerțului, să se solicite și un nou certificat de înregistrare cu acest cod EUID. Activitatea economică a societății nu este împiedicată dacă nu se preschimbă certificatul de înregistrare într-o anumită perioadă.

Atunci când decideți să efectuați această preschimbare, consultanții Fabrica de Firme vă stau la dispoziție pentru toate procedurile necesare. Termenul în care se realizează preschimbarea certificatului de înregistrare este între 5 și 7 zile.

  • Carte de identitate asociat/asociați/administrator/ noul administrator
  • Certificatului de înregistrare a societății în original

100  lei

Stabilim o întâlnire la sediul din Mun. București  (Str. Agricultori nr. 87, Sector 2) la care asociatul va furniza consultantului documentele enumerate mai sus. Pentru cei care nu pot ajunge la sediul Fabrica de Firme, în urma discuției telefonice sau de pe email ne trimiteți scanat documentele necesare.

În urma discuțiilor avute se va încheia un contract de prestări servicii între Fabrica de Firme și dumneavoastră. În cazul în care discuția are loc telefonic sau pe email, noi vom întocmi contractul și îl vom atașa pe email împreună cu factura de avans. După dovada achitării prețului contractului noi vom furniza documentele necesare pentru înregistrarea la Registrul Comerțului.

Vom tehnoredacta documentele, vom completa toate cererile și formularele necesare pentru preschimbarea certificatuliu de înregistrare.

Vom pregăti, depune, ridica și înmâna actele finale de la Registrul Comerțului.

Call Now ButtonSuna