fbpx
Program: Luni - Vineri / 08:00 - 18:00
Str. Agricultori nr. 87, Sector 2
[email protected] Afișează număr

Extindere obiect secundar de activitate

Modificarea sau extinderea obiectului principal de activitate poate aparea din dorinta firmei de a-si diversifica ofertele. Vrei sa adaptezi firma conform schimbarilor pietei sau sa raspunzi la cerintele clientilor? Extindere obiectului de activitate este solutia! Noi te vom ajuta cu intreaga procedura, pornind de la tehnoredactarea actelor necesare si pana la depunerea dosarului!

Aceasta procedura poate implica autorizarea unor noi linii de produse sau servicii prin extinderea codurilor CAEN si depunerea unei cereri de extindere la Registrul Comertului. Intregul proces poate dura intre 5 si 7 zile lucratoare.

Conform legii 265/2022, trebuie sa pastrezi in obiectul secundar de activitate din actul constitutiv, strict codurile pe care le desfasori si pe care facturezi.

Documentele de care vom avea nevoie pentru a te ajuta cu intocmirea dosarului pentru serviciul de extindere a obiectului secundar de activitate sunt:

  • Cererea de inregistrare – completata;
  • Certificatul de Inregistrare al Societatii – original;
  • Certificate constatatoare emise la infiintarea societatii – originale;
  • Actul constitutiv – original sau copie;
  • Cartea/cartile de identitate a asociatului/asociatilor si/sau administratorului/administratorilor.

Costul aferent al serviciului de extindere obiect secundar de activitate este de 790 de lei. In cadrul acestei taxe, sunt incluse taxele de Registru si onorariul.

Alege sa colaborezi cu profesionistii din domeniu! Suna-ne pentru a stabili o intalnire fizica, la sediul nostru, sau putem mentine legatura online, daca este mai convenabil pentru tine!

Suna