fbpx
Program: Luni - Vineri / 08:00 - 18:00
Str. Agricultori nr. 87, Sector 2
[email protected] Afișează număr

Gazduire Sediu Social

Nu de putine ori procedura de infiintare firma este intarziata din cauza dificultatii de a stabili un sediu social. Daca sediul social va fi stabilit la bloc, asociatul are obligatia de a obtine acordul vecinilor cu pereti comuni, semnatura si stampila Presedintelui/Administratorului Asociatiei de Proprietari – un demers anevoios de multe ori.

Pentru a economisi timp si pentru a veni in sprijinul clientilor, Fabrica de Firme ofera si gazduirea sediului social pe cabinet de avocat, pentru o perioada stricta de 1 an, pe Sectoarele 1, 2, 3 si 4. Dupa expirarea duratei de valabilitate a contractului, sediul social trebuie schimbat la o alta adresa.

Tot ce trebuie sa stii despre serviciul de gazduire sediu social

Sediul social al firmei nu reprezinta neaparat locul in care aceasta isi desfasoara efectiv activitatea sau unde are diferitele puncte de lucru. In schimb, sediul social reprezinta adresa legala sau oficiala a unei societati, la care este inregistrata firma in acte, fiind totodata si punctul de trimitere al corespondentei si a comunicarii actelor oficiale.

In Romania, stabilirea sediului social sau profesional al unei firme poate fi facuta fie intr-un spatiu comercial, o cladire de birouri, imobil personal (casa sau intr-un bloc de apartamente) ori la sediul unui cabinet de avocat. Toate acestea implica, desigur, obtinerea unor acorduri, adeverinte si certificate oficiale.

Daca alegi stabilirea sediului social al firmei intr-un bloc de apartamente, vei avea nevoie de obtinerea acordului Asociatiei de Proprietari si, bineinteles, va fi nevoie de acordul vecinilor cu pereti comuni. In cazul in care procedura de gazduire sediu social firma se face intr-o cladire de birouri sunt necesare obtinerea certificatului si adeverintei care atesta ca spatiul poate fi folosit ca sediu firma. Nu in ultimul rand, in cazul stabilirii sediului social in Bucuresti in sediul unui birou de avocatura trebuie sa ai in vedere faptul ca spatiul folosit ca sediu social poate fi folosit maxim un an de zile.

Daca alegi serviciile noastre de gazduire sediu social, ne vom ocupa de intreaga documentatie necesara pentru ca firma ta sa isi poata desfasura activitatea fara griji. Vei fi scutit de formalitatile de la acordul vecinilor, pana la formalitatile solicitate de ANAF pentru obtinerea certificatului si adeverintei de gazduire sediu SRL.

Gazduirea sediului social – Avantajele serviciilor Fabrica de Firme

Alegerea unor servicii de gazduire sediu social vine la pachet cu o serie de avantaje considerabile pentru orice afacere si antreprenor. In primul rand, timp de un an vei putea renunta la costurile ridicate privind inchirierea si intretinerea unui sediu social. Astfel, poti aloca resursele catre alte aspecte ale afacerii tale.

Daca alegi sa lucrezi cu specialistii Fabrica de Firme te vei bucura de un proces de infiintare extrem de rapid. Vom reduce timpul necesar de 7 zile lucratoare pentru obtinerea tuturor documentelor necesare la doar 3 zile pentru ca afacerea ta sa intre pe piata cat mai curand posibil.

Prin alegerea unor servicii de gazduire sediu firma nu vei mai fi nevoit sa verifici unicitatea sediului social la Registrul Comertului. Consultantii Fabrica de Firme se vor ocupa de toate demersurile necesare pentru ca afacerea ta sa poata functiona in cel mai scurt timp posibil.

Acte necesare gazduire sediu social firma:

  • Carte de identitate asociat
  • Rezervarea de denumire

Costuri gazduire sediu social Bucuresti si Ilfov

  • 150 Euro/an – gazduire sediu social in Bucuresti
  • 200 Euro/an – gazduire sediu social in judetul Ilfov

Procedura de lucru gazduire sedii sociale

Stabilim o intalnire la sediul din Fabria de Firme din Bucuresti  (Str. Agricultori nr. 87, Sector 2), unde ii vom solicita asociatului documentele enumerate mai sus in vederea efectuarii procedurilor necesare. In urma discutiilor avute vom incheia un contract de asistenta juridica intre Fabrica de Firme si beneficiar.

Echipa noastra se va asigura ca toti pasii sunt intocmiti corespunzator, inclusiv pregatirea documentelor, depunerea lor la Registrul Comertului, ridicarea actelor aprobate si predarea acestora in mainile beneficiarului. Ne vom asigura ca totul decurge cat mai eficient si profesionist posibil.

Call Now ButtonSuna