fbpx
Program: Luni - Vineri / 09:00 - 18:00
Str. Agricultori nr. 87, Sector 2
[email protected] Afișează număr

Înființare IF

Înființarea unei  IF (Întreprindere Familială) durează între 3 și 5 zile lucrătoare din momentul in care dosarul este pregătit pentru ONRC.

Este necesar să pregătiți trei denumiri.

IF-ul poate avea angajați.

Înființarea unei  IF (Întreprindere Familială) durează între 3 și 5 zile lucrătoare din momentul in care dosarul este pregătit pentru ONRC.

Este necesar să pregătiți trei denumiri.

IF-ul poate avea angajați.

Acte necesare

  • Carte de identitate titulari – membri de familie până la gradul IV inclusiv
  • 3 variante de denumire
  • Acte de studii (în domeniul în care se dorește autorizarea)
  • Specimenul de semnătură al reprezentantului Întreprinderii Familiale – obținut la notariat
  • Dovadă de proprietate pentru adresa la care se va stabili sediul profesional (contract de vânzare-cumpărare, donație, certificat de moștenitor, contract de închiriere vizat de Administrația Financiară etc., acordul vecinilor cu pereți comuni dacă sediul va fi la bloc)
  • Specimen de semnatură dat la notariat
  • Procură specială pentru reprezentantul Întreprinderii Familiale desemnat prin acordul de constituire (înscris sub semnătură privată)

Costuri

390 lei (taxe de Registru și onorariu inclus)

Procedură de lucru

Stabilim o întâlnire la sediul din Mun. București  (Str. Agricultori nr. 87, Sector 2) la care asociatul va furniza consultantului documentele enumerate mai sus. Pentru cei care nu pot ajunge la sediul Fabrica de Firme, în urma discuției telefonice sau de pe email ne trimiteți scanat documentele necesare.

În urma discuțiilor avute se va încheia un contract de prestări servicii între Fabrica de Firme și dumneavoastră. În cazul în care discuția are loc telefonic sau pe email, noi vom întocmi contractul și îl vom atașa pe email împreună cu factura de avans. După dovada achitării prețului contractului noi vom furniza documentele necesare pentru înregistrarea la Registrul Comerțului.

Vom pregăti, depune, ridica și înmâna actele finale de la Registrul Comerțului.

Call Now ButtonSuna