fbpx
Program: Luni - Vineri / 08:00 - 18:00
Str. Agricultori nr. 87, Sector 2
[email protected] Afișează număr

Recuperări creanțe

Numeroase companii se confruntă, deseori, cu neîncasarea la scadență a facturilor fiscale emise. Termenul scadent o dată depășit, societățile comerciale rămân de multe ori cu facturi neîncasate și sume de bani nerecuperate, ceea ce înseamnă, implicit, micșorarea profiturilor și pierderi însemnate care pot duce chiar la declanșarea stării de insolvență.

Fabrica de Firme vine în întâmpinarea creditorilor cu o echipă de profesioniști pregătiți să acționeze prompt și cu seriozitate.  Întotdeauna încercăm să recuperăm/colectăm creanțele pe cale amiabilă și doar în ultimă instanță apelăm la concursul instanțelor judecătorești, mergând pănă la executarea silită a debitorului.

  • Documente care să justifice creanța avută

Consultanța privind analiza și preluarea dosarului se tarifează orar (150Eur/oră), iar onorariul privind instrumentarea dosarului se calculează în funcție de complexitatea cauzei, volumul de lucru, natura creanței.

În urma unei întâlniri sau discuții telefonice ori via email în care stabilim primele coordonate, se va încheia un contract de prestări servicii între Fabrica de Firme și dumneavoastră.

După ce vom primi din partea dumneavoastră actele necesare, vom prelua dosarul și demara acțiunile în funcție de caz.

Call Now ButtonSuna