fbpx
Program: Luni - Vineri / 08:00 - 18:00
Str. Agricultori nr. 87, Sector 2
[email protected] Afișează număr

Ai un punct de lucru pe care nu il mai folosesti? Fie ca a expirat contractul pentru acel spatiu, fie ca nu se mai desfasoara activitati economice in acel loc, este necesar sa inchizi punctul de lucru! Ia legatura cu unul dintre specialistii nostri, nu vei regreta!

Documentele de care vom avea nevoie pentru serviciul de inchidere punct de lucru sunt:

  • Cartea/cartile de identitate a asociatului/asociatilor – copii;
  • Certificatul de Inregistrare a Societatii – copie;
  • Certificatul constatator pentru punctul de lucru, ce urmeaza sa fie inchis.

Exista si varianta de a depune singur dosarul pentru a radia punctul de lucru pe care nu il mai folosesti. In acest caz, vei avea nevoie de un dosar cu urmatoarele documente:

  • Formularul cu inregistrarea punctului de lucru – original;
  • Declaratia pe propria raspundere cu privire la indeplinirea conditiilor de functionare/desfasurare a activitatii – original;
  • Hotararea adunarii generale a asociatilor/actionarilor sau decizia asociatului unic/Consiliului de administratie/directoratului (in cazul in care este abilitat in acest sens) – original;
  • Documentul care atesta dreptul de folosinta asupra spatiului cu destinatie de sediu secundar – original (sau copie certificata de parte, fie copie legalizata).

Taxa aferenta pentru inchiderea punctului de lucru cu ajutorul nostru este de 390 de lei.

Intregul proces poate dura de la 3 zile, din momentul depunerii dosarului la Registrul Comertului, si pana la 5 zile lucratoare.

Contacteaza-ne si stabilim o intalnire fizica la sediul nostru, fie putem comunica online, pentru a colabora cat mai eficient pentru serviciul de inchidere a punctului de lucru!

Suna