fbpx
Program: Luni - Vineri / 08:00 - 18:00
Str. Agricultori nr. 87, Sector 2
[email protected] Afișează număr

Infiintare SRL

Procesul de Infiintare al unui SRL poate fi mai usor decat crezi! Echipa noastra este alaturi de tine inca de la inceput si te ajuta cu servicii complete de redactare acte si depunere dosar la Registrul Comertului.

De ce sa alegi Fabrica de Firme?

Experienta in domeniu de peste 15 ani

Rapiditate in procesul de infiintare al SRL-ului

Accesibilitate

Transparenta

Toate serviciile intr-un singur loc

Acte necesare infiintare SRL:

  • 3 variante de denumire pentru viitoarea societate;
  • Carte de identitate asociat/asociati/administrator;
  • copie a dovezii de propietate (contractul de vanzare cumparare, donatie, certificatul de mostenitor, contract de leasing imobiliar, contractul de inchiriere sau subinchiriere vizat de Administratia Financiara etc);
  • Carte de identitate proprietar/proprietari sediu social.

Costuri infiintare SRL:

Pentru societate cu asociat unic: 649 lei (taxe de Registru si onorariu inclus);
Pentru societate cu 2 asociați: 699 lei (taxe de Registru si onorariu inclus);
Pentru societate cu 3 asociați: 749 lei (taxe de Registru si onorariu inclus).

Costuri aditionale infiintare firma – nu sunt incluse in preturile de mai sus:

  • Capitalul social: 1 leu (minimul stabilit prin lege in Romania);
  • Optional dar util,  achizitionarea unei stampile necesara pentru autenticitatea actelor oficiale.

Procedura de lucru – Pasi infiintare SRL:

  1. Iei legatura cu noi pentru infiintare SRL: telefonic, email, formular de contact;
  2. Stabilim o intalnire la sediul Fabrica de Firme din Mun. Bucuresti (Str. Agricultori nr. 87, Sector 2) sau ne transmiteti actele necesare online, prin email;
  3. Pentru cei care nu pot ajunge la sediul nostru, dupa tehnoredactarea actelor, le putem transmitem si pe email spre semnare impreuna cu factura si contractul de prestari servicii;
  4. Depunem dosarul de infiintare SRL laOficiul National al Registrului Comertului (ONRC) din judetul in care va functiona firma.

Tot ce trebuie sa stii despre procesul de infiintare firma SRL:

Atunci cand doresti sa infiintezi o firma, respectiv o societate cu raspundere limitata (SRL) in Romania, trebuie sa cunosti pasii necesari si sa te ocupi de depunerea unor acte infiintare SRL. Vei incepe prin a stabili clar denumirea firmei, pentru ca ulterior sa te ocupi de rezervarea numelui ales.

Un alt aspect important pentru a infiinta un SRL este stabilirea capitalului social. Acesta reprezinta suma de bani sau bunuri cu care asociatii contribuie la procedura de infiintare firma Bucuresti. In Romania, capitalul social minim pentru firme de tip SRL este de 1 RON per asociat.

Pentru a continua procesul, trebuie sa pregatesti o serie de documente infiintare SRL. Acestea includ actul constitutiv, cererea de inregistrare si declaratiile pe proprie raspundere ale asociatilor. Un alt aspect esential este legat de sediul social al firmei.

Pentru a inregistra oficial societatea, documentele de infiintare SRL Bucuresti se depun la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) din judetul in care va functiona firma. In cazul in care firma indeplineste toate cerintele necesare, va primi in termen de 3-5 zile de la data depunerii un numar de inregistrare fiscala (CIF).

Infiintarea unei firme implica si plata unor taxe infiintare SRL si timbre judiciare. In functie de clasificarea obiectului de activitate al firmelor, va fi necesara obtinerea de autorizatii, avize sau inregistrari specifice autentificate la notar, respectiv de catre autoritatile competente.. Dupa infiintare, SRL-ul va trebui sa tina o evidenta contabila organizata si sa respecte legislatia fiscala din Romania.

Suna