fbpx
Program: Luni - Vineri / 08:00 - 18:00
Str. Agricultori nr. 87, Sector 2
[email protected] Afișează număr

Schimbare obiect principal de activitate

In prezent, obiectivul principal de activitate al firmei nu mai corespunde cu cel trecut in actul constitutiv? Vrei sa actualizezi obiectivul astfel incat sa fie adaptat cerintelor pietei? Noi te putem ajuta! Procesul va dura intre 5 si 7 zile lucratoare, daca alegi sa colaborezi cu profesionistii nostri!

Documentele aferente dosarului pentru serviciul de schimbare a obiectului principal de activitate sunt:

  • Cartea de identitate a asociatului/asociatilor/administratorului;
  • Certificatul constatator de Inregistrare al Societatii – original;
  • Certificatele constatatoare emise in baza declaratiilor-tip pe propria raspundere pentru autorizarea activitatii (sunt emise la infiintare) – original;
  • Actul constitutiv – copie.

Taxa aferenta serviciului de schimbare obiect principal de activitate este de 700 de lei.

Informatiile generale despre obiectul de activitate sunt:

  • El se refera la principala sfera de activitate in care firma isi desfasoara operatiunile comerciale;
  • De cele mai multe ori, firmele au un singur obiect de activitate, fiind esential pentru identificarea domeniului de specializare si pentru a delimita activitatile principale;
  • Este mentionat in actul constitutiv al firmei;
  • Poate fi specificat in detaliu, pentru a oferi o imagine clara a ariei de competenta a companiei.

Modificarea obiectului de activitate principal trebuie aprobata de catre Adunarea Generala a Asociatilor sau de catre Asociatul Unic. Ea trebuie sa fie documentata printr-o hotarare scrisa. Se va elabora un act aditional sau un act modificator al actului constitutiv al firmei, in care se va detalia schimbarea unui singur obiect de activitate principal, si va trebui sa fie intocmit conform legilor si reglementarilor in vigoare.

Actul modificator trebuie depus la Oficiul Registrului Comertului, pentru inregistrare. Pentru depunere, procedura va implica intocmirea unor formulare specifice, precum decizia asociatului.

Suna-ne pentru a stabili o intalnire fizica, la sediul nostru! In caz contrar, putem pastra legatura online, pentru a colabora activ, eficient si a te ajuta cat mai repede cu putinta cu serviciul nostru de schimbare obiect principal de activitate!

Suna