fbpx
Program: Luni - Vineri / 08:00 - 18:00
Str. Agricultori nr. 87, Sector 2
[email protected] Afișează număr

Schimbare denumire firma

Atunci cand obiectul de activitate al societatii tale nu mai corespunde cu denumirea firmei, poti alege sa il schimbi. Este recomandat ca numele si activitatea firmei sa fie corelate, pentru a consolida identitatea si pozitionarea pe piata.
Cu ajutorul specialistilor nostri, procesul va fi mult mai usor! Noi ne vom ocupa de redactarea documentelor si acuratetea lor, fiind constienti de toate informatiile legale precizate, ce pot fi usor complicate pentru antreprenori.

Documentele necesare pentru serviciul de schimbare denumire firma sunt:

  • 3 variante de numire pentru procedura de rezervare denumire firma;
  • Cartea de identitate a asociatului/asociatilor, administratorilor;
  • Certificatul de Inregistrare al Societatii – original;
  • Certificatele constatatoare emise in baza declaratiilor-tip pe propria raspundere semnate de asociati/administratori pentru autorizarea activitatii (sunt emise la infiintarea firmei), de la sediul social, respectiv punctul de lucru, daca este cazul si beneficiari si/sau terti – original;
  • Actul constitutiv – copie;
  • Acordul pentru utilizarea denumirii (prevazut in Legea nr. 26/1990 art. 39) – daca este cazul.

Costul aferent serviciului de schimbare nume firma este de 790 de lei, in care sunt incluse taxele pentru schimbare denumire firma la ONRC si onorariu.

Termenul estimat este intre 5 si 7 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea numelui ales la Registrul Comertului.

Contacteaza-ne si colaboreaza cu specialistii nostri pentru schimbarea denumirii firmei! Vom stabili o intalnire fizica, la sediul nostru, fie online, daca este mai avantajos pentru tine in acest fel!

Suna