fbpx
Program: Luni - Vineri / 08:00 - 18:00
Str. Agricultori nr. 87, Sector 2
[email protected] Afișează număr

Litigii civile și comerciale

La Fabrica de Firme considerăm că soluționarea unui litigiu în instanță ar trebui abordată doar atunci când au fost epuizate toate posibilitățile de rezolvare amiabilă a unui conflict. De aceea, primul pas este să oferim clienților consultanța necesară în evaluarea tuturor celorlalte posibilități și a șanselor de succes în cazul unui proces.

Dacă decizia de a acționa în instanță este luată, desemnăm o echipă potrivită complexității și gradului de dificultate al dosarului care să preia pregătirea pentru judecată. Astfel putem asigura un grad ridicat de eficiență și costuri reduse. Dacă o speță concretă va ridica probleme deosebite, vom apela la opiniile și ajutorul unor experți în domeniul respectiv.

Pentru consultanții Fabrica de Firme este foarte important ca cei care apelează la noi să fie informați la fiecare pas pe care îl facem. Deși înțelegem că, deseori, așteptările clienților sunt de a le fi apărate cu duritate interesele, găsim de cuviință și în interesul lor că este necesar să obținem un echilibru între forță și prudență, adaptându-ne, în acest sens, strategiile. Atunci cand interesele clienților o cer suntem gata să pregătim o tranzacție sau un compromis, străduindu-ne să alegem cea mai eficientă și economică strategie.

Oferim reprezentare și asistare în instanță în cauze deosebit de diverse: partaje succesorale, revendicări, litigii privind posesia, dreptul de servitute, locaţiunea, vânzări de bunuri, prestări de servicii, contracte comerciale sau civile, neînțelegeri și conflicte între acționari sau asociați, tranzacții imobiliare, dreptul muncii,  reprezentare în procedura de reorganizare judiciară și faliment atât pentru creditori, cât și pentru debitori, conflicte în legătură cu operațiuni de plată și garanție efectuate prin cecuri, cambii, bilete la ordin etc. Cât și în alte conflicte civile și comerciale sau care țin de dreptul proprietății intelectuale.

Procedură de lucru

Stabilim o întâlnire la care vă oferim consultanță privind problema pusă în discuție.

Dumneavoastră ne puneți la dispoziție informațiile și documentele necesare evaluării speței.

Noi vă oferim soluțiile pe care le considerăm posibile și potrivite cazului dumneavoastră.

După luarea unei decizii privind soluția, demarăm efectiv procedurile.

Costul serviciilor de consultanță, reprezentare și asistare în instanță pentru litigii civile și comerciale este stabilit în funcție de complexitatea cauzei.

Call Now ButtonSuna