fbpx
Program: Luni - Vineri / 08:00 - 18:00
Str. Agricultori nr. 87, Sector 2
[email protected] Afișează număr

Servicii Salarizare

Serviciile de salarizare si resurse umane sunt doua componente esentiale in gestionarea eficienta a unei firme, insa cele doua nu trebuie confundate. In functie de marimea companiei, domeniul resurselor umane (HR) se ocupa cu gestionarea fortei de munca in ansamblul sau: de la identificarea si selectarea angajatilor pana la elaborarea contractelor individuale de munca, stabilirea clauzelor contractuale, precum si de pastrarea si gestionarea dosarelor de personal. Pe de alta parte, prin externalizarea serviciilor de salarizare si administrare a aspectelor financiare ale companiei se intelege calculul si gestionarea salariilor angajatilor.

Oferim servicii de intocmire a fluturasilor de salariu, tinerea evidentei orelor de lucru, gestionarea pontajelor si asigurarea respectarii normelor legale privind plata salariilor. De altfel, ne angajam sa gestionam relatia cu Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), sa intocmim si sa depunem declaratiile fiscale si sa ne ocupam de recuperarea sumelor aferente concediilor medicale de la Casa de Sanatate.

Procedura de lucru – servicii salarizare

Pentru eficientizarea procesului de salarizare si pentru ca managerii sa poata rezolva cat mai multe aspecte administrative intr-un singur loc, serviciile integrate oferite de expertii Fabrica de Firme cuprind si servicii de contabilitate privind salarizarea:

a) elaborarea si inregistrarea la organele competente a statelor de plata pentru angajati si calcularea contributiilor generate din aceste operatii;
b) elaborarea declaratiei unice lunare privind calculul urmatoarelor contributii:

  • Contributii la bugetul asigurarilor sociale de stat
  • Contributii la bugetul asigurarilor sociale de sanatate
  • Contributii la bugetul asigurarilor pentru somaj
  • Contributii la bugetul de stat

Alte contributii prevazute de lege pentru serviciile de salarizare

c) intocmirea si inregistrarea la organele competente a declaratiei 205;
d) intocmirea si inregistrarea declaratiilor privind obligatiile de plata la bugetul asigurarilor pentru somaj in situatia in care Beneficiarul beneficiaza de subventii pentru salariati;
e) intocmirea si depunerea Registrului General de Evidenta al Salariatilor la Insepctoratul Teritorial de Munca, conform legislatiei in vigoare
f) intocmire contracte de munca, a actelor aditionale si a deciziilor pentru salariati si consultanta in resurse umane.

Avantajele externalizarii serviciului de salarizare personal

In contextul unui mediu de afaceri in continua schimbare, companiile se confrunta adesea cu provocari complexe referitoare la administrarea eficienta a documentelor aferente salarizarii. Pentru reducerea costurilor de administrare interna si o mai mare flexibilitate in gestionarea intregii proceduri, externalizarea serviciilor de salarizare catre Fabrica de Firme reprezinta o solutie strategica care aduce numeroase avantaje si beneficii pentru compania ta.

Unul dintre principalele avantaje este cresterea nivelului de acuratete procesul de salarizare. Suntem specializati si dispunem de expertiza in domeniul fiscal si al legislatiei muncii, asa incat ne vom asigura ca toate calculele salariale sunt efectuate in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Acest aspect contribuie la reducerea erorilor in procesul de calcul si la eliminarea riscurilor de natura fiscala sau legala.

Procesul de salarizare implica o serie de activitati complexe si consumatoare de timp, cum ar fi calculul salarial, intocmirea documentelor fiscale si transmiterea rapoartelor catre autoritatile abilitate. Prin externalizare, vei elimina aceste sarcini din fluxul intern de lucru si te vei putea concentra asupra activitatilor cheie ale afacerii tale.

Oferim servicii salarizare si consultanta in timp real privind respectarea termenelor si prevederilor legale in vigoare, asociate salarizarii. Acest aspect este deosebit de valoros intr-un mediu legislativ complex si in continua schimbare. Compania ta va beneficia de sfaturi si informatii actualizate, reducand astfel riscurile legate de nerespectarea legislatiei si evitand potentialele sanctiuni.

Tarife externalizare servicii de salarizare

Pentru intocmirea si depunerea statelor de salarii si a declaratiilor aferente contributiilor salariale stabilite, se percepe un onorariu aferent urmatorului tabel:

Numar de salariati Onorariu pe luna
1-5 salariati 120 RON
6-15 salariati 240 RON
16-25 salariati 360 RON
26-50 salariati 480 RON
De la 50 de salariati in sus se mai adauga cate 120 lei la fiecare 15 salariati.
Suna