fbpx
Program: Luni - Vineri / 08:00 - 18:00
Str. Agricultori nr. 87, Sector 2
[email protected] Afișează număr

Adaugare cod CAEN

In sfera afacerilor, se deschide oportunitatea pentru a evalua si implementa diverse ajustari in structura unei Societati cu Raspundere Limitata (SRL), pornind de la schimbarea denumirii companiei pana la reconfigurarea domeniului principal de activitate.

Este important sa intelegi procesul de adaugare, respectiv modificare a codului CAEN si sa fii informat asupra pasilor necesari dupa ce ai operat schimbari in ceea ce priveste obiectul de activitate principal al societatii tale autorizate.

Codurile CAEN si obiectul de activitate: ce reprezinta un cod CAEN?

Codul CAEN (Clasificarea Activitatilor din Economia Nationala) reprezinta un sistem de codificare al activitatilor economice desfasurate de agentii economici. Acest sistem este folosit la nivel mondial pentru a clasifica si identifica fiecare obiect de activitate al intreprinderilor. In Romania, folosirea codurilor CAEN presupune atat descrierea, cat si categorisirea diverselor tipuri de afaceri sau servicii.

Un cod CAEN este format dintr-o serie de cifre si litere care caracterizeaza specificul unei anumite activitati economice. Aceasta codificare furnizeaza informatii detaliate despre domeniul de activitate al unei firme sau intreprinderi. Fiecare cod CAEN este atribuit in functie de activitatile principale desfasurate de o companie si este menit sa ofere claritate si uniformitate in colectarea si raportarea datelor economice.

Fiecare cifra sau grup de cifre din codul CAEN are o semnificatie specifica, iar codurile sunt organizate intr-un mod ierarhic. Primele doua cifre definesc o categorie generala de activitate, iar cu cat se adanceste in ierarhie, cu atat descrierea devine mai detaliata.

Serviciul de adaugare coduri CAEN

Este posibil sa efectuezi modificari in ceea ce priveste codurile CAEN ale unei firme, indiferent daca acestea se refera la coduri secundare sau la codul CAEN principal. Prin intermediul acestui proces, ai posibilitatea sa elimini anumite coduri CAEN si sa adaugi altele noi. Cu toate acestea, este esential sa retii ca orice schimbare in privinta activitatilor desfasurate de o firma trebuie sa fie oficial declarata la Registrul Comertului.

Documente necesare adaugare cod CAEN SRL

  • Carte de identitate asociat / asociati / administrator
  • Certificatul de Inregistrare a Societatii in original
  • Copie de pe actul constitutiv

Costuri adaugare coduri CAEN firme ONRC

Taxa de onorariu este de 400 lei.

Procedura de adaugare cod CAEN firme:

Pentru procedura de inregistrare coduri CAEN, adaugare coduri CAEN SRL si adaugare coduri CAEN PFA vom stabili o intalnire la sediul Fabrica de Firme din Mun. Bucuresti (Str. Agricultori nr. 87, Sector 2), unde ii vom solicita administratorului documentele enumerate mai sus in vederea efectuarii demersurilor necesare.

Pentru cei care nu pot ajunge la sediul nostru, in urma discutiei telefonice sau pe email ne pot trimite scanat documentele necesare pentru a fi depuse la Registrul Comertului.

In timpul discutiilor noastre, vom incheia un contract de prestari servicii intre Fabrica de Firme si beneficiar. Daca discutia se va desfasura telefonic sau pe email, vom pregati contractul si il vom atasa in email, insotit de factura de avans. Odata ce primim dovada achitarii avansului, vom furniza toate documentele necesare pentru adaugarea noilor coduri CAEN in actul modificator si depunerea dosarului la Registrul Comertului.

Ne vom ocupa de tehnoredactarea actului constitutiv, hotararea asociatilor si a tuturor celorlalte decizii si acte necesare precum contract de comodat, daca este cazul. Vom completa cu atentie toate cererile si formularele necesare pentru codurile CAEN si modificarea codurilor CAEN sau pentru orice alte mentiuni sau declaratii solicitate, inclusiv declaratii pe propria raspundere de lipsa asociatiei de proprietari sau locatari.

Echipa noastra se va asigura ca toti pasii sunt intocmiti corespunzator, inclusiv pregatirea documentelor, depunerea lor la Registrul Comertului, ridicarea actelor aprobate si predarea acestora in mainile beneficiarului. Ne vom asigura ca totul decurge cat mai eficient si profesionist posibil, pentru a facilita procesul de autorizare pentru codurile CAEN adaugate.

Call Now ButtonSuna